Kinderentertainment #woensdagnamiddag

2017-10-24T22:39:06+00:00oktober 23rd, 2013|Categories: Uncategorized|Tags: , , , , , |1 Comment

image

image

Deze woensdag was het gemakkelijk voor mij. De twee kinderen elks naar een verjaardagsfeestje.

Zo kon ik me concentreren op de tweede heksenhoed die ik Vic beloofd had. Deze keer een lichtelijk andere aanpak. Versteviging met lampenkapvlieseline en afwerking van de randen met biais. Niet het leukste om te maken maar dat tweede exemplaar was zeer nodig om ruzies te voorkomen.

image

Ik probeerde ook de tip van Maja uit voor de cape
http://www.deliacreates.com/2013/09/no-sew-halloween-spiderweb-cape-tutorial.html
Een zuiver knipproject en ik maakte me het nog gemakkelijker en besloot de voorkant zelfs niet open te knippen, zodat linten ook al niet nodig waren. Het eerste resultaat is alvast geslaagd. De tweede zal iets groter zijn, het gat voor het hoofd iets kleiner en ook de andere gaten iets kleiner.

We zullen er in elk geval nog veel plezier van hebben want er volgen deze vakantie nog 3 verkleedactiviteiten.

image

Woensdagen zoals deze … I Like !!!

One Comment

  1. Marèse 24 oktober, 2013 at 09:03 - Reply

    Nice! Jullie hebben zo te zien echt fijne woensdagmiddagen.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.