Ik ga op reis, en ik neem mee…

2008-08-19T22:38:03+00:00augustus 19th, 2008|Categories: Uncategorized|Tags: , , |2 Comments

héééééél veel.

Ons gerief is zo goed als ingepakt en het grootste deel is toch wel van Liv. Buggy, dekens, reisbed, 100’en bavetten en doekjes, papflesjes, melkpoeder, speelgoed, kleren, toiletgerief, verzorgingskussen, speeldekens, … Liv neemt haar hele inboedel mee.

Ondertussen begint de stress van me af te glijden.  Op ’t werk is ’t hektisch en ’t is moeilijk van me af te schudden, na enkele drukke weken snak ik naar een kampvuur in de regen ;-). Maar nu voel ik me zo moe dat ik me heb voorgenomen de eerste kampavond samen met Liv in de tent te kruipen. Zal dat effectief gebeuren? Waarschijnlijk niet ;-)

2 Comments

 1. Tom 20 augustus, 2008 at 20:38 - Reply

  Lol, op kamp gaan om uit te rusten… Als ik terugdenk aan mijn kampen herinner ik mij ook de week recuperatie achteraf om te bekomen van het nachtelijk gezwets…

  Liv daarentegen zal achteraf goed uitgerust zijn (als ik zie hoe vlot ze vrijdag indommelde) en dat belooft vor jullie natuurlijk :-D

  Maar los daarvan: amuseer jullie maar – ’t zal ongetwijfeld deugd doen.

 2. annelyse 26 augustus, 2008 at 22:24 - Reply

  En toch …. ben ik woensdag met Liv in de tent gekropen en heb ik samen met Liv het klokje rond geslapen ;-)
  Als dat niet uitrusten is

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.