Het project

2017-10-24T22:39:57+00:00april 15th, 2010|Categories: Uncategorized|Tags: |8 Comments

het kan wel project heten maar doe het ook zo

Een nieuwe werkplek … staat voor mij altijd gelijk aan een weekje verloren lopen (en dat bedoel ik dan letterlijk), dwalen door de gangen, technische ruimtes, productiezones met mijn plan in de hand (want ik heb misschien geen oriëntatie, ik kan wel kaartlezen)

Mijn nieuwe locatie … ik kan 40min langer slapen, de kindjes naar en van de kribbe brengen, een praatje slagen met de andere mama’s en papa’s daar en toch vroeger thuis zijn dan welleer.

Een nieuw bedrijf, nieuwe regels, nieuwe gewoontes … een koffie drinken aan den buro wordt hier niet gedaan, maar er is wel een verplichte koffiepauze.
Het design is hier ‘speciaal’ te noemen, ik weet echter nog niet helemaal wat ik ervan moet vinden.
Hoewel hier glijdende uren zijn begint de gemiddelde persoon hier zowat een uur later dan op mijn vorige plek (en ze blijven bijgevolg ook een uur later)

Een nieuwe opdracht, nieuwe aandachtspuntjes. .. zo moet ik mijn trouw- en verlovingsring zowat dagelijks uitdoen … zeer gevaarlijk om ze zo kwijt te spelen
Zo ben ik ook nog steeds aan het oefenen om een overal aan te trekken zonder dat deze de grond raakt. .. ofwel moet je zeer lenig zijn (nope) ofwel moet je de techniek kennen (komt nog wel).

Mijn nieuwe job, misschien ook niet zo nieuw… de wereld is klein, zeeeeer klein en vele oude bekenden ben ik terug tegengekomen, wat dan ook weer een aangename bijkomstigheid is, zo kwam ik de eerste dag al iemand van ’t vorige project tegen ;-)

Mijn nieuw project … I think I like it


8 Comments

 1. Polkadotjes 15 april, 2010 at 21:56 - Reply

  Klinkt veelbelovend. Veel plezier. Toch leuk eigenlijk…zo een verse start af en toe?

 2. boomie 15 april, 2010 at 22:00 - Reply

  Da’s positief zo te horen! Veel succes ermee!

 3. Annelyse 15 april, 2010 at 22:12 - Reply

  @Polkadotjes: da’s inderdaad wel leuk en ook interessant om te kijken hoe het er in verschillende bedrijven aan toegaat. Want overal is ’t toch anders
  @boomie: bedankt ;-)

 4. ilse 15 april, 2010 at 22:20 - Reply

  Het prikkelt ook wel de nieuwsgierigheid … wat doet die Annelyse nu juist voor de kost? Geen IT, Chemie misschien? Of iets met architectuur (maar dan technisch of voor bedrijfsgebouwen? Het blijft gissen ;-)

 5. Vlijtig Liesje 16 april, 2010 at 12:39 - Reply

  Klinkt in veel opzichten als een verbetering zeg!

 6. Saskaya 16 april, 2010 at 15:00 - Reply

  Ik ben toch ook wel benieuwd naar wat je nu net doet als job. Klinkt wel leuk in ieder geval!

 7. rietje 17 april, 2010 at 00:12 - Reply

  klinkt leuk. Ben benieuwd of na een paar verhaaltjes of je werk mijn ventje nu ook kan raden waar je werkt hihi… het is een kleine wereld he

 8. Els 17 april, 2010 at 13:01 - Reply

  Klinkt goed allemaal! Succes

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.