Het aantal kanalen is legio

2017-10-24T22:39:09+00:00mei 9th, 2013|Categories: Uncategorized|Tags: |4 Comments

Google Reader stopt ermee!!!
“Waar komt ze nu mee af”, hoor ik de helft van mijn lezers nu al denken. Dit is toch wel echt oud nieuws !!!
“WTF is Google Reader?”, denkt de andere helft stilzwijgend. Wel, voor de dummies (en daar is niks mis mee), dat is een feedreader. En zo’n feedreader is vooral handig als je verschillende blogs volgt. Als je naar deze feedreader gaat verschijnen direct de nieuwe artikels van de blogs die je volgt. Zo moet je niet meer alle blogs afsnuisteren in de hoop dat er iets nieuws gepubliceerd is, maar het verschijnt vanzelf in jouw feedreader.

Blijkbaar was Google Reader één van de grote spelers … te merken aan de vele reacties volgend op de aankondiging dat Google deze service stopzet.

Ondertussen heeft bijna iedereen een nieuw alternatief gevonden. Zo lees ik heel veel over Bloglovin, maar ik voel me precies toch beter thuis bij Feedly.

In elk geval, het  goede daaraan is dat ik eindelijk eens de moeite deed om de buttons hier te vernieuwen (met dank aan de tip van Mina Dotter). Voor de dummies, klik op de buttons en je kan me volgen via dit kanaal uit de sociale media.

Alle buttons vind je voortaan ook rechts, maar voor deze keer iets uitgebreider hieronder (en als de icoontjes niet goed doorkomen, niets van aantrekken, gewoon klikken)

 

Volg me via Twitter

Volg me op Facebook

Volg me via Feedly

Volg me op Pinterest

Volg me op Google+

Volg me op Flickr

Volg me op Instagram

Schrijf me een mailtje

Volg me via Bloglovin

Follow on Bloglovin

4 Comments

 1. Isabel 10 mei, 2013 at 09:07 - Reply

  Super! Ik vind Feedly ook veel beter dan Bloglovin (zeker op iPhone of tablet) en ik zat me al een tijdje te ergeren aan de berichtjes die in mijn feedreader passeerden van mensen die klakkeloos reclame maken voor die laatste, zonder de alternatieven te vermelden.

 2. katie moreel 10 mei, 2013 at 11:55 - Reply

  Je staat nu bij bloglovin:-)

 3. Veerle 10 mei, 2013 at 14:05 - Reply

  ik heb nog steeds nergens een officieel bericht gezien dat google hiermee stopt… is dat ergens terug te vinden? Het werkt namelijk nog steeds zoals gewoonlijk en het zou me verbazen dat google dit zomaar stopzet als het zo veel gebruikt wordt…. iemand?

 4. Annelyse 10 mei, 2013 at 15:14 - Reply

  Google stopt hier zeker mee dit is geen hoax. De melding verschijnt soms als je google reader opent en ook op andere betrouwbare kanalen heb ik dit gelezen. Tot 1 juli dacht ik is het beschikbaar.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.