Eten met een zelfgemaakte lepel

2017-10-24T22:37:39+00:00augustus 9th, 2017|Categories: Uncategorized|Tags: , |5 Comments

Afstand 40km – Hoogtemeters 256 – Bestemming Klitmøller (Denemarken) – Overnachting in een shelter in het bos


De afstanden worden korter, we zitten immers ruim op schema en het weer is wat te slecht voor rustdagen. Jammer want morgen zitten we eindelijk aan de westkust en we hadden een dag zon, zee en strand wel zien zitten. Klitmøller noemen ze trouwens “Cold Hawai”, er zijn blijkbaar heel veel surfers. Ik verwacht me aan een soort Tarifa, met dezelfde temperaturen als toen we daar in de winter waren, maar of dat klopt dat zullen we dus morgen zien.


     


Vandaag was nat, zelfs te nat voor een kampvuur. We zijn blij met onze shelter waar we gelukkig als eerst aankwamen. Na ons kwamen er nog een motard en 2 hikers aan die hun tent moesten opzetten. Aan de Westkust is het blijkbaar de boodschap om op tijd te zijn als je voor de shelter mikt.

Morgen zou het droger worden … en kouder, met voorspellingen van 17°C tot 19 °C voor de komende 10 dagen zullen ze in Denemarken niet snel aan hun derde zomerdag van het jaar komen. En wij hopen op nog een mooie nazomer in België.


     


    


Maar we laten het niet teveel aan ons hart komen. Liv en Vic doen verder aan houtbewerking, Liv kon zelfs eten met haar zelfgemaakte lepel. Pintjes smaken ook als het koud is en de ukelele en de ereaders draaien weer overuren.

En totaal iets anders … zo zien trekkersvoetjes eruit als je geen zin hebt om je voeten proper te wrijven voor je in je sandalen springt. Dat is waarschijnlijk ook de reden dat Liv nog steeds zoveel op haar blote voeten rondloopt.

5 Comments

 1. sarah 9 augustus, 2017 at 22:16 - Reply

  Hartje voor het mooie bruine trekkersvoetje!

 2. Lies 10 augustus, 2017 at 22:57 - Reply

  Wij hopen met jullie mee op die mooie nazomer, want man, wat is het koud hier! Geniet nog volop van jullie tocht, we komen hier nog steeds meekijken en genieten met jullie mee.

  • Annelyse 11 augustus, 2017 at 19:32

   Dat is leuk ?

 3. Andrée en Didier Rombaut-Mangin 11 augustus, 2017 at 10:13 - Reply

  Ook hier zijn de zomerse temperaturen weg en misschien iets dat jullie al weten, maar de baan tussen Elewijt en Perk is NOG STEEDS afgesloten. Dus jullie hebben meer gedaan dan de uitvoerders van de werken in jullie omgeving.

 4. MJ_meetje 12 augustus, 2017 at 08:43 - Reply

  Die nazomer komt volgens mij helemaal goed. Het kan niet anders dan nog een beetje mooie worden voor de herfst weer begint.

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.