De goesting om te stikken

2017-10-24T22:39:06+00:00 oktober 24th, 2013|Categories: Uncategorized|Tags: , |2 Comments

Pennenzakje

De goesting om te stikken is helemaal terug.

Is het omdat ik met naailes gestopt ben, is het omdat ik nog altijd niet mag lopen door die hernia, is het omdat het herfst is? Geen idee, maar het is alvast een leuk neveneffect van spijtige zaken.

Ik maakte deze keer 2 pennenzakjes volgens deze tutorial . Inderdaad poepsimpel. Het resultaat is een kleine pennenzak, ideaal voor in mijn sjakosj. Want, hoe het komt is me een raadsel, maar de losse stylo’s in mijn sjakosj draaien allemaal los, waardoor ik dus steevast eindig met een drukknop, een vulling, de huls en een veertje.

Het blauwe exemplaar is voor mezelf, de uiltjes verdwijnen in de kadotjeskast.

2 Comments

  1. An 24 oktober, 2013 at 20:20 - Reply

    Schoontjes! Ik heb ook van die losdraaiende balpennen in mijn tas, dat kan dus geen toeval zijn.

  2. Riet 24 oktober, 2013 at 20:43 - Reply

    Tiens, herkenbaar. Stikmachine al weken niet meer aangeraakt. En ook ik mag even niet lopen. En ik was juist zo flink. Maar dit weekend komt daar, hoop ik, verandering in. En klein beginnen loont: ’t zijn schoontjes!

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.