Caminodrukte ten einde

2017-11-27T21:56:11+00:00oktober 22nd, 2016|Categories: Travel|Tags: , , |4 Comments

Afstand 55km – Hoogtemeters 750 – Bestemming Nigrán (Spanje) – Overnachting wildkamperen aan Monteferro (een schiereiland bij Nigrán)

We zijn een beetje gewoon geraakt aan de luxe van de albergues. Zo vertrokken we vandaag zonder grondige voorbereiding richting Vigo … tot we tot de conclusie kwamen dat in Vigo helemaal geen albergue is … en ook niet in de nabijheid … we  zijn immers wat uit de drukste caminoroutes gefietst. Op zich geen probleem, we hebben een tent en de nachten zijn nog warm.

De route was dan echter weer één van de mooiere … opnieuw zicht op zee, soms van dichtbij en soms vanuit de hoogte.

De wildkampeerplek die we vonden is echt de max, we zitten op een schiereilandje met een magnifiek zicht op de zee met zijn onbewoonde eilandjes, en we zien en horen de golven tegen de rotsen slagen.

Dat wordt een rustgevend geluid voor de nacht … we kijken er trouwens ook naar uit om nog eens te kunnen uitslapen. de wekker staat om 8u … voordien is het toch nog pikkedonker.

4 Comments

 1. Sas 22 oktober, 2016 at 22:20 - Reply

  Heel mooi uitzicht! Mooie foto van Vic ook, hij lijkt zo groot :-)

 2. Andrée en Didier Rombaut-Mangin 23 oktober, 2016 at 10:27 - Reply

  Volgens de voorspellingen wordt het terug warmer in de regio waar jullie vertoeven. Geniet er van, hier is het donker en mistig. Veilige rit.

 3. rita 23 oktober, 2016 at 11:22 - Reply

  schoon plaatske.
  Hier staat de wekker ook al later wegens nog te donker.

  • Annelyse 23 oktober, 2016 at 19:41

   Overmorgen worden we wakker in Portugal met uurverschil… dan is dat probleem weer opgelost (alleen jammer dat het dan weer sneller donker is)

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.