Barcelona … de liefde is er nog

2017-10-24T22:37:59+00:00 februari 24th, 2017|Categories: Uncategorized|Tags: , , |3 Comments

Bovenstaande foto vat onze voormiddag goed samen … onophoudelijke regen (sinds ’s nachts al), maar gelukkig is er wel een bank onder een afdak aan de receptie (met WIFIhotspot). Wel moeten dit plekje wel delen met de werknemers van de camping die de speeltuin aan het installeren zijn.

Vermits de camping nogal deprimerend is, zochten we toch nog een alternatief om te verblijven in Barcelona zelf. Maar de prijzen waren nog deprimerender dus besloten we gewoon om toch op de camping te blijven maar onze ferry naar Italië een dagje eerder te boeken. 

In de namiddag stond er trip naar Barcelona op het programma, ondanks dat het zou blijven regenen. Gelukkig kloppen de weerberichten niet altijd en was het heel de tijd grijs maar droog. 

Ik was benieuwd of de Barcelona-liefde er nog zou zijn … maar ja … eens daar wist ik het meteen … dit is een geweldig toffe stad !!! Ook de kinderen zijn al fan, en Bjeurn is terug fan … want hij was al alles van 10 jaar terug vergeten.

Op het programma stond flaneren op de Ramblas met -zoals dat hoort- een ijsje in onze pollekes, alleen kwam de onze niet van de kraam maar uit een familiepak van de carrefour.

En verder wandelden we wat rond, een mercat (hier Sint Josep) is ook altijd fijn.

Hierboven een beeld van Columbus.

Bjeurn: “Weet je naar waar die wijst?” 

Liv: “Naar Amerika”

Vic: “Kan die Amerika zien van zo hoog?”

Zicht van de haven op Montjuic.

De cathedraal
We hebben al zin in morgen, voor meer Barcelona !!! 

3 Comments

 1. Maria 25 februari, 2017 at 00:03 - Reply

  Ik ben maar even uit mijn bed gekomen,ik kon ni slapen en hoorde ring ging.Dat was weer nieuws van jullie,we zijn er echt zo op gezet en benieuwd.
  Barcelona is heel mooi,bij mij vele jaren geleden hoor.Jullie een ijsje lekker,geniet ervan,dikke kus van ons twee❤️❤️??????‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️

 2. sarah 25 februari, 2017 at 00:31 - Reply

  Oude liefde slijt niet!

 3. Lieve 25 februari, 2017 at 10:46 - Reply

  Zo leuk om jullie verhalen te lezen en jullie trip te volgen. Ik kijk altijd uit naar wat nieuws van jullie.Het geeft mij wat het gevoel dat ik met jullie meereis (in mijn hoofd althans). Geniet er nog van

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.