Annelyse is …

Een afgeleide van mijn echte naam

Dertiger (nog aan de goeie kant)

Mama van twee en vrouw van één

Enthousiast (maar tevens zeer nuchter en praktisch)

Ingenieur en bouwt (deeltjes van) fabrieken

Verbouwster (tegen wil en dank)

Sportvrouw (zeer gemotiveerd, doch zeer gezapig)

Vriendin van het stikmachien

Constant op zoek naar een manier om meer, sneller, beter en efficiënter te doen. Studeert hiervoor graag lifehacking, timemanagement en andere boeken.

Recepten

Snelle kostx

Soepx

Voorgerechtx

Hoofdgerechtx

Variax

Dessertx

Annelyse leest

Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Zalm met mosterdsaus

Voor in ‘t archief

Vis en groentjes in de oven

 

Zalm met mosterdsaus en groentjes in de oven

  • Aubergine
  • Courgette
  • Wortel
  • Kerstomaatjes
  • Zalmfilet (al dan niet ingevoren)
  • patatjes / pasta / rijst / consoorten
  • mosterd (de artisanale)
  • vloeibare honing
  1. Snijdt aubergine, courgette, wortel en tomaat in stukjes
  2. Stoof even in olie en kruid met peper zout en italiaanse kruiden
  3. Leg in een ingevette ovenschotel, leg hier ook (ingevroren zalmfilet op)
  4. Smeer zalmfilet in met mengsel 1 deel mosterd – 1 deel honing
  5. Doe zilverpapier erover
  6. 25 min in oven op 180°C
  7. Eten met patatjes, pasta, tarwe, rijst, ….
Blog Widget by LinkWithin
Be Sociable, Share!

6 comments to Zalm met mosterdsaus en groentjes in de oven

Leave a Reply