Start2run les14

image

En ondertussen zit ik aan les 14 van start2run. Vandaag liep ik in totaal 23 minuten … dat begint er alvast op te trekken.

Ik begin ook te geloven dat de blessure eindelijk onder controle is na 9 frustrerende maanden.

Het lijkt me zelfs realistisch om in 2014 de 20km van brussel ‘wel’ te lopen en stiekem droom ik zelfs van een marathon (aan motivatie en enthousiasme geen gebrek … wat ook de grootste uitdaging is …. mezelf in toom houden … maar soit voor de marathon geef ik mezelf nog 2 jaar)

In elk geval … vandaag 23 minuten loopgenot … blessure niet gevoeld … spotten van de verse kerstverlichting … het huis op de foto is de winnaar van de dorp sinds jaren (ziet er impressionanter uit in t echt).

Soit … Ik ben terug !!!

2 comments to Start2run les14

  • Nowelja Phlips

    Oh, ik wil zo graag ook ‘terug zijn’. Een hele tijd geen tijd gehad om te lopen (behalve om 23u ‘s avonds….) en nu al 2 weken aan het hoesten. Mijn loopschoenen voelen zich eenzaam. Fijn dat jij weer goed begonnen bent. Dat motiveert een ander (zoals ik bijv…..)!

  • Ploetermoeder

    nice !!! ik mag stilaan beginnen “denken” en “dromen” van lopen … maar … Ik kan terug stappen, ole, ole !! de 20 zitten er dit jaar nog niet in, misschien tegen het einde 10km …

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>