Dit ben ik

Annelyse

Dertiger (nog aan de goeie kant)

Mama van twee en vrouw van één

Enthousiast (maar tevens zeer nuchter en praktisch)

Ingenieur en bouwt (deeltjes van) fabrieken

Sportvrouw (die soms eens een uitdaging nodig heeft)

Vriendin van het stikmachien

Databijhouder, lijstjesmaker en afvinker

Recepten

Snelle kostx

Soepx

Voorgerechtx

Hoofdgerechtx

Variax

Dessertx

Annelyse leest

Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Stratenloop

50 km in de benen, 40 al fietsend en 10 al lopend. Dat is de balans van gisteren.

De grote kampioen echter was ons Sas (Miss Subtiel ;-) ) !!! Zij is onlangs begonnen met lopen en nu was ‘t haar vuurdoop, 3,5 km met glans beëindigd. Sas begint ook met dezelfde afstand in dezelfde wedstrijd  waar ik ook in begonnen ben (de stratenloop van KWB Weerde)
En spijt zal ze er niet van hebben, niet alleen had ze een hele resem supporters mee … de hele familie en schoonfamilie (wij dus), maar ook won ze bij de tombola de tweede prijs ‘een stoomstrijkijzer’.

Marjan en ik hebben ons gewaagd aan de 10,5km (3 rondjes). Op voorhand beklaagden we ons dat we ons weer zo gingen afjakkeren, om dan achteraf super content te zijn.
Net binnen het uur binnen, dat vinden wij schoon gelopen. Dat er maar 3 deelnemers achter ons waren, daar trekken we ons niets van aan. Alhoewel dat ik het echt bizar vind dat je met een gemiddelde snelheid van 10,2 km/u praktisch laatst eindigt (maar dit terzijde).
En Bjeurn en Tom lieten ons natuurlijk direct achter zich, om 10 minuten voor ons te finishen (zolang ze ons maar niet dubbelden waren we content ;-) )

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *