Annelyse is …

Een afgeleide van mijn echte naam

Dertiger (nog aan de goeie kant)

Mama van twee en vrouw van één

Enthousiast (maar tevens zeer nuchter en praktisch)

Ingenieur en bouwt (deeltjes van) fabrieken

Verbouwster (tegen wil en dank)

Sportvrouw (zeer gemotiveerd, doch zeer gezapig)

Vriendin van het stikmachien

Constant op zoek naar een manier om meer, sneller, beter en efficiënter te doen. Studeert hiervoor graag lifehacking, timemanagement en andere boeken.

DIY

Gehaakte zakdoekendooshoes Zakdoekendooshoesjes
Kerstversiering - Engeltjes Engeltjes
Zakdoekendooshoes Zakdoekenhoes Vriendjes Vriendjes voor

Breizak Breizak

Recepten

Snelle kostx

Soepx

Voorgerechtx

Hoofdgerechtx

Variax

Dessertx

Annelyse leest

Book recommendations, book reviews, quotes, book clubs, book trivia, book lists

Ekiden

Zaterdag hebben we met ons familieloopclubje “De Leuke Bende”, voor de vierde keer meegedaan aan de ‘Ekiden’ (een aflossingsmarathon in Brussel).

Normaalgezien moest ik 10 km lopen, maar ik zag dat -in mijnen toestand- niet echt zitten. De eerste weken ben ik zooo moe geweest en de laatste week te ziek om veel te trainen.

Ik heb dan de wedstrijd maar ingezet met de 5 km. Genieten, op ‘t gemak en niet afzien, was mijn moto… en ‘t is gelukt !!! 34 minuten heb ik er echter wel over gedaan. Bjeurn was de sterloper, 7,2 km en nog 3 minuten sneller dan ik ;-)

Enkele impressies van een zalige dag

Mijn aankomst

Bjeurn zijn aankomst

Liv gaat voor de 100meter

De Leuke Bende

Blog Widget by LinkWithin
Be Sociable, Share!

1 comment to Ekiden

  • Amai, mijn mond valt net niet open van bewondering. Zwanger zijn en nog zo sportief zijn. Ik denk dat ik na het begin van mijn zwangerschap nog drie keer de binnenkant van de fitness heb gezien wegens misselijkheid en futloosheid. Daarna heb ik het tot nader order maar opgegeven. En zelfs nu heb ik de moed nog niet terug gevonden om terug te gaan sporten. Waarschijnlijk zit mijn slecht slaperke daar wel voor iets tussen ;)

Leave a Reply