100% regenkans maar gelukkig geen regen

2017-10-24T22:38:00+00:00 februari 12th, 2017|Categories: Uncategorized|Tags: , , |3 Comments

Afstand 54km – Hoogtemeters 171 – Bestemming Valencia (Spanje) – Overnachting AirBNB

100% regenkans zei de voorspelling … en er viel geen druppel !!! Al een chance want het was sowieso al een héél moeilijke rit … zeer koud en winderig (tegenwind natuurlijk).
Toen we in Valencia aankwamen was iedereen uitgeput. Zo uitgeput dat we amper konden genieten van het aankomen aan de imposante moderne bouwwerken in de stad van wetenschp en kunst, laat staan dat we foto’s trokken.

Maar het leuke was dat we in Valencia voor 5 nachten een appartement hebben gehuurd via AirBNB. We zitten dus warm en comfortabel, er is zelfs een oven  … die we direct gebruikten om pizza’s in te bakken.

En deze eerste avond toen de kinderen in bed lagen deden we zaken die ik zo gemist had … langer opblijven dan de kinders, in de zetel zitten met een stiekem pak chips en een biertje. 

3 Comments

 1. Rohini 12 februari, 2017 at 21:19 - Reply

  You deserve your treat. Enjoy it. I have heard Valencia is a nice town. A good choice to spend some time at. Hopefully the weather will not stop you too much. Sunshine returns on Tuesday. Salut to your beer.

 2. Heleen van Wijnen 13 februari, 2017 at 10:43 - Reply

  Sinds kort heb ik jullie blog ontdekt. Wij zijn zelf ook Europafietsers en zijn afgelopen voorjaar tot iets boven Valencia gekomen vanuit huis. Door omstandigheden zijn we via Barcelona weer terug gegaan. Via de Rohne en Saone tot voorbij Lyon gefietst en vandaar weer met de trein naar huis omdat we daar nodig waren. We hebben ook in Engeland, Ierland, Frankrijk, Spanje, Portugal gefietst dus veel bekende plaatsen waar wij ook zijn geweest. Lekker herkenbaar, leuk om te lezen, ik heb bijna een hele dag een inhaalslag gemaakt. Ik blijf jullie volgen natuurlijk. Veel plezier in Valencia!

  • Annelyse 13 februari, 2017 at 10:45

   Leuk om te horen. Toevallig ervaring met Italië … dat is waarschijnlijk het volgende land.

Leave A Comment